×

Property management

Vanaf het moment dat jij besluit jouw vakantiewoning te verhuren, zijn er diverse praktische zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Immers, behalve het adverteren en verhuren van de vakantiewoning wat op zichzelf al een klus is, wil je ook de juiste service bieden, zoals een schoon huis, verwelkoming, sleuteloverdracht en een vast aanspreekpunt.

Bij property management loop je als eigenaar vaak tegen extreem hoge fee percentages voor woningbeheer aan. Hierdoor blijft er onderaan de streep maar een klein netto-opbrengst over voor het verhuren van jouw huis.

Wij vinden dat property management anders kan!

Solencasa hanteert vaste en voordelige tarieven voor woningbeheer met de garantie van professionaliteit en hoge kwaliteit aan services.

Onze property management pakket bestaat uit:

 

 • Leegstandsbeheer
 • In- en uitcheck van huurders (eerste gratis)
 • Sleutelbeheer
 • Vast aanspreekpunt bij vragen en gebreken
 • Linnenservice *
 • Eindschoonmaak*
  Extra:  Verhuurservice (tegen meerprijs)
  *verplichte bijkomende kosten voor huurder
Property management

biedt jou de volgende voordelen

HELDERHEID EN TRANSPARANTIE

COMMUNICATIE IN EIGEN TAAL

VOORDELIG EN VASTE TARIEVEN

HOGE SERVICE EN KWALITEIT

Werkgebieden voor woningbeheer:

MORAIRA, JAVEA, CALPE, BENISSA (COSTA), DENIA, ALTEA, BENIDORM, FINESTRAT, VILLAJOYOSA, EL CAMPELLO (LANUZA)

Leegstandsbeheer

Het kan voorkomen dat jouw woning voor een langere periode leegstaat. Het is dan wenselijk dat de woning met enige regelmaat wordt gecontroleerd om na te gaan of alles nog op orde is. Wij verzorgen periodieke controles waarbij wij je direct middels een opnamerapport op de hoogte brengen van de stand van zaken.

De periodieke leegstandscontrole bestaat uit:

 • Nalopen gehele woning op gebreken (denk aan lekkages, vocht etc.)
 • Controle elektra
 • Luchten en stofvrij maken woning 
 • Doorspoelen sanitair 
 • Meterstandencheck 
 • Post ophalen, verwerken en digitaal toesturen
 • Sleutelbeheer

Dit alles voor een vaste prijs van €29,95 per maand  € 349,-  per jaar
*ex. btw

Contacteer ons!

Waarom kiezen voor Solencasa?

Als eigenaar van een vakantiewoning in Spanje wil je er zeker van zijn dat je woning goed wordt beheerd en verhuurd, zodat je optimaal rendement uit je investering haalt. Er zijn verschillende propertymanagers die deze dienst aanbieden, maar niet alle aanbieders werken met dezelfde tarieven en voorwaarden voor property management.

WIJ WERKEN MET EEN VAST EN VOORDELIG TARIEF VOOR WONINGBEHEER.

Solencasa biedt vaste tarieven voor het beheer van vakantiewoningen, terwijl andere propertymanagers werken met een fee afdracht van 25 procent per verhuur. In dit artikel leggen we uit waarom de vaste tarieven van Solencasa voordeliger zijn en hoe dit in de praktijk uitpakt bij het verhuren van jouw villa, huis of appartement.

EEN REKENVOORBEELD

Stel, je hebt een vakantiewoning in Spanje en je wilt deze villa verhuren voor 10 weken in het zomerseizoen. De gemiddelde weekhuurprijs van je woning is €800. Bij andere propertymanagers betaal je 25 procent fee over de huurprijs van in totaal €8.000. Dit komt neer op een bedrag van €2.000 exclusief btw.

Bij Solencasa betaal je een vast tarief van €349 per jaar exclusief btw voor het beheer van je vakantiewoning gedurende het hele jaar, inclusief leegstandsbeheer en 1 gratis in- en uitcheck. Voor elke navolgende in- en uitcheckmoment bij verhuur betaal je €59,50. Als we uitgaan van gemiddeld 10 in- en uitcheckmomenten, waarvan 1 al inbegrepen in het vaste maand- of jaartarief, betaal je voor de in- en uitcheckmomenten bij vakantieverhuur slechts €445,50 extra.

Dit betekent dat je bij Solencasa een totaalbedrag betaalt van €349 + €535,50 = €884,50 exclusief btw per jaar voor het beheer van je vakantiewoning gedurende het hele jaar en 10 in- en uitcheckmomenten bij vakantieverhuur. Hiermee bespaar je bij Solencasa maar liefst €2.000 – €884,50 = €1115,50 per jaar in vergelijking met andere die property management aanbieden.

Property management

VERHUURSERVICE

Bij Solencasa kun je niet alleen terecht voor het beheer van je vakantiewoning, maar ook voor verhuurservice. Met onze verhuurservice vergroten wij de verhuurkansen van jouw vakantiewoning door deze te adverteren op verschillende verhuurkanalen en naast dat deze standaard gepromoot wordt via onze eigen kanalen. Dit alles tegen een vaste meerprijs van slechts €22,50 per maand.

Met onze verhuurservice hoef je je geen zorgen meer te maken over het vinden van huurders voor jouw vakantiewoning. Wij nemen het volledige proces van adverteren, promoten en communiceren met potentiële huurders uit handen, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Bovendien profiteer je van onze kennis en ervaring op het gebied van verhuur, wat bijdraagt aan een succesvolle verhuur van jouw vakantiewoning.

Of je nu kiest voor alleen beheer of voor onze verhuurservice, bij Solencasa ben je verzekerd van een betrouwbare partner voor het beheer en de verhuur van jouw vakantiewoning.

Property management

WIJ ZIJN JOUW PERSOONLIJKE BRUGGENBOUWER VAN NEDERLAND NAAR SPANJE!

Contacteer ons!

Virtuele tour voor vakantieboekers

Verder biedt Solencasa een unieke dienst aan, namelijk het maken van een virtuele tour van je woning met een videoshoot en slim decoreren van de woning om het aantrekkelijker te maken voor verhuur. Dit is een effectieve manier om potentiële huurders een realistische indruk van de woning te geven en zo de kans op verhuur te vergroten.

Kortom, als je op zoek bent naar een voordelige en betrouwbare property manager voor het woningbeheer aan de costa blanca, dan is Solencasa een uitstekende keuze. Met de vaste tarieven en de unieke dienst van een virtuele tour ben je verzekerd van een professionele en effectieve dienstverlening.

Door te kiezen voor Solencasa als uw propertymanager, kan je erop vertrouwen dat uw vakantiewoning in goede handen is en dat je het meeste uit jouw investering haalt.

 • Vaste tarieven voor beheer van vakantiewoningen
 • Deskundig en persoonlijk advies over jouw vakantiewoning
 • Transparante en duidelijke communicatie
 • Professionele marketing en promotie van jouw vakantiewoning op onze website
 • Mogelijkheid om een virtuele tour van jouw vakantiewoning te maken om de
 • verhuur te bevorderen
 • Geen hoge fee afdracht per verhuur, waardoor je meer overhoudt