×

La Oliva

Prijs vanaf 195.000€

Oliva - Costa Blanca North
  • 3
  • 2
  • 135 m2

Bent u op zoek naar een ruim appartement met alle moderne voorzieningen? Kijkt u uit naar een nieuwe woning die voldoet aan de huidige bouwnormen, ontwikkeld door een ervaren Nederlandse projectontwikkelaar? Droomt u van een plek waar rust, comfort en gemak samenkomen in een groene omgeving? Misschien ben je op zoek naar een huis met een toekomstige sportschool onder het appartement?

Dan is dit appartement precies wat u zoekt.

Elk appartement heeft een royale oppervlakte van 135 m2, met moderne keukens, een ruime woonkamer, een balkon, 3 slaapkamers en twee badkamers, waarvan één en suite, een ruim gemeenschappelijk dakterras en een aparte privé berging.

Gelegen op slechts vijf minuten rijden van de prachtige stranden van Oliva en in de nabijheid van grote supermarkten, biedt Oliva de perfecte balans tussen een rustige levensstijl aan de kust en moderne gemakken.

Daarnaast komt er een sportschool onder de appartementen, wat een extra voordeel zal bieden voor de bewoners.

Elk appartement beschikt over een lift, een gemeenschappelijk dakterras en een eigen berging, wat het comfort en de levenskwaliteit van de bewoners ten goede komt.

Daarnaast is Central een duurzaam resort, voorzien van zonnepanelen, waardoor het niet alleen een geweldige plek is om te wonen, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Dit is een unieke kans, ideaal voor persoonlijk gebruik of als investering. Mis deze kans niet om te genieten van een luxe levensstijl in de prachtige Oliva. Verwachte oplevering in mei 2024.

Plan nu een afspraak in voor een bezichtiging of voor meer informatie.

Vraag voor meer informatie
Aanbodtype
Nieuwbouw
Referenties
Sol-La Oliva
Bouwjaar
2023
Energie certificaat
In afwachting
Oppervlaktes
Opp. woning
135 m2
Specificaties
Zwembad
Geen
Tuin
Balkon
Uitzicht
Centrum
Garage
Parkeerplaats
Afstanden
Afstand tot luchthaven
50 min. Valencia airport
Afstand tot het strand
5 min.
Afstand tot stad
2 min
Afstand tot restaurants
5 min
Afstand tot supermarkt
5 min

Vraag meer informatie aan over deze woning

*
*
*