×

Villa in Altea - Nieuwbouw

Prijs 2.250.000€

Altea - Costa Blanca North
  • 3
  • 5
  • 245 m2
  • 1046m2

Villa gelegen te Altea aan de Costa Blanca Noord in Spanje.

Villa voorzien van 3 Slaapkamers en 5 Badkamers, infinity zwembad en parkeergelegenheid op eigen perceel.

Villa Tempo, een huis dat is ontworpen om te delen, gezellig en licht, in een van de meest exclusieve delen van Altea.

Toegang vind je via de bovenste verdieping, waar we worden verwelkomd van veel licht door het grote raam met uitzicht op de zee, een centrale kern die communiceert met de rest van de verdiepingen, hetzij per lift of trap, en met een parkeerplaats voor twee voertuigen. Op de middelste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers van deze villa, waarvan twee met en-suite badkamers, grote kasten en toegang tot een gemeenschappelijk terras. De derde slaapkamer, bestemd voor de hoofdslaapkamer, is uitgerust met een grote kleedkamer, een en-suite badkamer met ligbad waarin de badkamer een beleving van maximale ontspanning wordt, een eigen terras en het bed, gericht op het wakker worden met uitzicht op zee.

De begane grond is bestemd voor de gemeenschappelijke ruimtes en waarvan men op elk moment kan genieten als één enkele ruimte of als aparte kamers. De keuken valt op door zijn immense centrale eiland met de kookruimte en een ruimte waar u kunt genieten van een ontbijt of een snelle snack. Villa Tempo heeft nog twee andere ruimtes om te genieten van een meer ontspannen lunch of diner. De buiteneetkamer bedekt door een grote veranda met barbecue en de binneneetkamer die uitkomt op de woonkamer van het huis en het hoofdterras. Verschillende omgevingen die goed verbonden zijn: keuken, eetkamer, woonkamer binnen, woonkamer buiten, leeshoek en hoofdterras met een spectaculair eindeloos zwembad.

Een open ontwerp naar buiten, want als het uitzicht op een villa zo spectaculair is, is er geen andere keuze dan het uitzicht via elke hoek binnen te laten dringen.

Vraag voor meer informatie
Aanbodtype
Nieuwbouw
Referenties
MVS-218
Energie certificaat
In afwachting
Oppervlaktes
Opp. woning
245 m2
Opp. terrein
1046 m2
Specificaties
Zwembad
Ja
Details
  • Alarm systeem
  • Garage
  • Groot elektro

Vraag meer informatie aan over deze woning

*
*
*