×

Over SolenCasa

SolenCasa, wat letterlijk 'zon in huis' betekent, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in juridische aankoopbegeleiding, verkoop, verhuur en beheer van woningen aan de prachtige Costa Blanca. Onze passie voor de Costa Blanca vormt de basis van ons bedrijf. Met jarenlange ervaring in verhuur, aankoop en beheer in Nederland brengen wij deze expertise nu ook naar de Costa Blanca.

Bij SolenCasa staat de klant centraal. Ons ambitieuze en gedreven team van professionals is erop gericht om onze klanten volledig te ondersteunen. Daarom verwelkomen wij klanten graag op ons kantoor, waar wij hen persoonlijk begeleiden en faciliteren met bezichtigingtours.

We hechten ook veel belang aan het verstrekken van informatie en kennis aan onze klanten. Daarom organiseren wij regelmatig presentaties en voorlichtingsbijeenkomsten, zodat klanten goed geïnformeerd aan dit proces kunnen beginnen.

Ons kantoor is gevestigd in het Nederlandse Business Centrum in La Nucia, waar diverse gerenommeerde bedrijven nauw met elkaar samenwerken. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten een uitgebreid netwerk van expertise en diensten te bieden. Bovendien bevinden wij ons op een ideale locatie in La Nucia, in het hart van de Costa Blanca, waar wij onze klanten met trots van dienst zijn.